HTML

Papír és Toll

Ez a blog olyan verseknek ad helyet, amelyek a ,,költő" világszemléletét, életcélját mutatják. Biztos vagyok benne, hogy lesznek akik egyetértenek ezen versek mondanivalójával, de lesznek olyan olvasók is, akik elutasítják és nem értenek vele egyet. A célom nem az, hogy egyetértsenek ezekkel a gondolatokkal, hanem az, hogy legalább elgondolkozzanak rajta. Várom továbbá a kedves olvasók gondolatait, meglátásait. Kellemes időtöltést!

Friss topikok

  • Rapidbuc: @Kzella: Köszönöm! Már elég rég posztoltam, de hamarosan felkerül 1-2 új ,,alkotás":) (2010.08.09. 09:42) A kalitka melege

Archívum

Bevezetés

2010.05.27. 22:23 Rapidbuc

      

      

 

 

 

 

       

 

 

      

 

       Bevezetésként szeretnék bemutatkozni. A nevem Mátyás Nimród-Arnold, 18 éves vagyok. Ezen az oldalon többnyire szabadverseket fogok bemutatni. Önök is látni fogják, hogy lesznek versek, melyek egész jól sikerültek, ugyanakkor lesznek olyanok is, amelyek kevésbé. Itt szeretném megemlíteni, hogy számomra ez egy hobbi. Célom ezekkel a versekkel az, hogy az emberek elkezdjenek gondolkodni és következtetéseket levonni a világ, környezetük láttán.

       Az általam publikált verseken kívül nagyon örülnék, ha az olvasók is megosztanák gondolataikat vers vagy akár próza formájában.

 

Szerzői jog fenntartva!:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás bevezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://papirestoll.blog.hu/api/trackback/id/tr202036756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása